الونگ الونگ در گذشت + عکس سایه‌های ترس در تبریز | استرس تراکتور در هفته‌های باقی مانده فرامرز ظلی درگذشت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) تبریز آماده جشن قهرمانی در اهواز می‌شود واکنش افشین پیروانی به احضار از سوی کمیته اخلاق قهرمانی تراکتور آرزوی یک استقلالی سیاست‌گذاری غلط در کمیته داوران فدراسیون فوتبال، نتیجه استفاده از افراد بی‌تجربه رحمتی با شکست استقلال و پرسپولیس دوباره احیا شد پایان جشنواره ورزشی رمضان | تأکید مسئولان بر تشکیل تیم لیگ‌برتری در مشهد + فیلم ساز ناکوک پرسپولیس؛ قهرمانی پَر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حیف است این شورونشاط اجتماعی مقطعی باشد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: ورزش یکی از سیاست‌های اصلی شورای ششم است رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: جام رمضان مشهد باید در سطح ملی ثبت شود «املاک امیرثابتی» قهرمان فوتسال جام رمضان مشهد شد + فیلم پخش زنده بازی شمس آذر و پرسپولیس (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| پایان رویای قهرمانی؟ ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه و فیلم خلاصه بازی فوتبال ساحلی ایران و عمان در فینال آسیا(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| قهرمانیم، مثل همیشه! غیبت دو مدافع کلیدی استقلال مقابل تراکتور| چشمی مصدوم، سیلوا محروم استقلال مقصد بعدی علی خطیر؟
سرخط خبرها

حسینی به دنبال کلین شیت پانزدهم| آرامش درقفس توری استقلال

  • کد خبر: ۱۰۲۳۵۷
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۴
حسینی به دنبال کلین شیت پانزدهم| آرامش درقفس توری استقلال
سید حسین حسینی، دروازه‌بان استقلال تا کنون چهارده بار موفق به بسته نگه داشتن دروازه‌اش در فصل جاری شده است. او اگر مقابل پرسپولیس هم کلین شیت کند، به رکورد ۱۵ بازی گل نخوردن می‌رسد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، چهارده بار بار در مقابل مهاجمان حریف ایستادگی کرده تا آماری حیرت‌انگیز از یک فصل حضور در استقلال را به‌نام خود ثبت کند. سید حسین حسینی که فصل پیش تا آستانه جدایی از استقلال نیز پیش رفته بود، حالا روی ابر‌ها سیر می‌کند و تبدیل به بهترین دروازه‌بان لیگ شده است. چه کسی فکرش را می‌کرد که حسینی بعد از یکی، دو فصل پرفراز و نشیب و تحمل حواشی متعدد بار دیگر به مرد اول تیمش در قفس توری تبدیل شود. شاید فقط خودش باور داشت که دوباره جایگاه ثابتش را در دروازه استقلال پس خواهد گرفت و مرد اول آبی‌ها خواهد شد.

بعد از جدایی رشید مظاهری البته عرصه برای شماره یک استقلال بیش از هر زمان دیگری باز شد تا او با آرامش خاطر دستکش در دست کند و در چهارچوب دروازه تیمش قرار بگیرد. حسینی از این فرصت نهایت بهره را برد و بدل به دروازه‌بانی شد که هواداران استقلال انتظارش را داشتند.
نقش مدافعان نیز در شکل‌گیری این آمار هرگز قابل چشم‌پوشی نیست، اما باید باور داشت که حسینی در به وجود آمدن این تحول نقشی اساسی ایفا کرده است.
او حالا در آستانه ثبت پانزدهمین کلین شیت فصل قرار دارد و اگر موفق شود ۹۰ دقیقه دیگر مقابل مهاجمان گریزپای پرسپولیس مقاومت کند، آمار خودش را در لیگ بیست و یکم ارتقا خواهد داد.
هرچند که نباید از هدف بزرگ حسینی نیز غافل بود. او می‌خواهد در این فصل از ۲۰ کلین شیت نیز بگذرد و در هدفگذاری‌های شخصی خود به‌دنبال ادامه این روند تا پایان فصل است. با توجه به اینکه استقلال هفت بازی دیگر بعد از دربی باید در لیگ به میدان برود، حسینی می‌تواند اولین دروازه‌بانی باشد که ۲۰ بار در لیگ کلین شیت کرده است. آماری که شاید درنهایت موجب شود او همراه تیم ملی به جام جهانی فوتبال هم برود وسرمربی تیم ملی از این دروازه‌بان نیز در دایره مردان جهانی خود بهره ببرد. بی‌تردید گل نخوردن در دربی حسینی را به سمت یک آمار دست‌نیافتنی در فوتبال ایران پرتاب خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->